[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Jovanka Gulicoska jovanka.gulicoska at gmail.com
Tue Jul 10 20:20:29 UTC 2012


-1

2012/7/10 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> -1 ќе видам веќе во странство
>
>
> 2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>
>> Се закажува состанок поврзан со хаклабот КИКА во Среда - 18-ти (идната
>> недела) на кој ќе се дискутира на теми поврзани со работењето на хаклабот.
>>
>> Состанокот е отворен за сите и препорачливо е да дојдат сите луѓе кои се
>> некако инволвирани со хаклабот затоа што на овие состаноци се донесуваат
>> одлуки поврзани со куќниот ред и правилата.
>>
>> На дневен ред:
>>
>> 1. Собирање на членарина
>> 2. Клучеви
>> 3. Хигиена во хаклаб
>> 4. Паркинг
>> 5. Зоолошка
>> 6. Разно
>>
>> Почеток : 19:00 часот, хаклаб КИКА.
>>
>> --
>> Aleksandar (Aleks) Lazarov
>> - Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information
>> Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal
>> Processing
>> - Member of the Free Software Macedonia Organization
>> - Ham Radio operator (Z32AL)
>> - GNU/Linux user.
>>
>> ______________________________**_________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.**org.mk <Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>> http://lists.softver.org.mk/**listinfo/ossm-members<http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members>
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120710/f88a6911/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list