[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Blagoj Kapsarov kapsarovb at on.net.mk
Tue Jul 10 22:25:23 UTC 2012


Секоја чест за тајмингот :)

Поздрав

On 10.07.2012 22:20, Jovanka Gulicoska wrote:
> -1
>
> 2012/7/10 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com 
> <mailto:tamara.atanasoska20 at gmail.com>>
>
>   -1 ќе видам веќе во странство
>
>
>   2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk
>   <mailto:aleks at slobodensoftver.org.mk>>
>
>     Се закажува состанок поврзан со хаклабот КИКА во Среда - 18-ти
>     (идната недела) на кој ќе се дискутира на теми поврзани со
>     работењето на хаклабот.
>
>     Состанокот е отворен за сите и препорачливо е да дојдат сите
>     луѓе кои се некако инволвирани со хаклабот затоа што на овие
>     состаноци се донесуваат одлуки поврзани со куќниот ред и
>     правилата.
>
>     На дневен ред:
>
>     1. Собирање на членарина
>     2. Клучеви
>     3. Хигиена во хаклаб
>     4. Паркинг
>     5. Зоолошка
>     6. Разно
>
>     Почеток : 19:00 часот, хаклаб КИКА.
>
>     -- 
>     Aleksandar (Aleks) Lazarov
>     - Student at the Faculty of Electronic Engineering and
>     Information Technologies, section for Electronics, Radio
>     Engineering and Signal Processing
>     - Member of the Free Software Macedonia Organization
>     - Ham Radio operator (Z32AL)
>     - GNU/Linux user.
>
>     _______________________________________________
>     Ossm-members mailing list
>     Ossm-members at lists.softver.org.mk
>     <mailto:Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>     http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
>   _______________________________________________
>   Ossm-members mailing list
>   Ossm-members at lists.softver.org.mk
>   <mailto:Ossm-members at lists.softver.org.mk>
>   http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120711/583ab7b0/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list