[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jul 17 23:28:55 UTC 2012


2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> На дневен ред:
>
> 1. Собирање на членарина
> 2. Клучеви
> 3. Хигиена во хаклаб
> 4. Паркинг
> 5. Зоолошка
> 6. Разно
>
>
Уште едно потсетување за сите дека состаноков е денес во 19 часот во КИКА,
ако нешто фали а сметате дека треба да го
дискутираме и договориме предложете го во точка разно во оваа нишка.

Поздрав и се гледаме.

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120718/579ffdaf/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list