[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Wed Jul 18 07:52:57 UTC 2012


2012/7/18 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> 2012/7/10 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>
>>
>> На дневен ред:
>>
>> 1. Собирање на членарина
>> 2. Клучеви
>> 3. Хигиена во хаклаб
>> 4. Паркинг
>> 5. Зоолошка
>> 6. Разно

6.1 Поправање/менување на бравата. Клучевите заглавуваат и не се
вртат. Треба да видиме дали е разлабавена бравата и да го стегнеме
шрафот или треба да ја смениме. Доколку се одлучиме да ја менуваме
бравата, од бравата може да о извадиме делот кај што влегуваат
клучевите и да го ставиме на нова брава, така што ќе нема потреба да
се менуваат клучевите.

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list