[2s.mk-friends] SpodeliWifi подобрувања и нова верзија

Azder azhder at gmail.com
Wed Jul 18 11:46:15 UTC 2012


Сето супер, само една комбинација не ми штима:

Нов веб сервис - како шо треба + Имплементацијата е .NET;

Колку шо се сеќавам оригиналното беше хостирано на lamp т.е. php.

Претпоставувам после очекуваното консолидирање од страна на Боки, следен
чекор, ќе биде правењето на истиот сервис во php, couchdb и сл.

Боки ЈАВИСЕЕЕ !!! :)

---
Се читаме (Se chitame).
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120718/82cd4e36/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list