[2s.mk-friends] Состанок за КИКА : 18.07.2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Jul 19 11:57:26 UTC 2012


2012/7/19 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>:
> Затоа што се разви дискусија околу бравата и клучевите и тука на листа,
> следново се донесе како одлука вчера на состанокот:

Вчера се разви дискусија за многу работи, ве молам пратете го
записнкот да не дискутираме вака ад-хок за ствари, пошто не беше само
ова. Кој не можел да дојде може да прочита и да пише што мисли. Може
да се прати текст само, а на вики да стои за во иднина.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list