[2s.mk-friends] SpodeliWifi подобрувања и нова верзија

Azder azhder at gmail.com
Thu Jul 19 14:03:03 UTC 2012


Ми изгледа како да ќе биде малку хаотично. Две верзии од апликацијата со
две имиња, две репоа итн. Полошо е ако има повеќе сервери со
несинхронизирани податоци, останатото и не е проблем.

Мој предлог:
Боки, не мора сите работи да ги средуваш сам, само изигравај малку BDFL за
што треба во иднина, па ќе се најди по некој и да помогни.
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120719/ac277434/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list