[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Jul 21 12:17:29 UTC 2012


Нема да бидам во Македонија, така да ќе мора некој друг да биде
дежурен во КИКА неделава.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list