[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jul 21 17:49:21 UTC 2012


2012/7/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> Нема да бидам во Македонија, така да ќе мора некој друг да биде
> дежурен во КИКА неделава.

* доколку дежурниот не може да присуствува на некој настан, треба
самиот да си најде замена;

Од упатството http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства

Ама ми текна една друга идеја, гледам дека Алекс и Елена се пишале
двајцата неколку недели после тебе,
ако не е проблем а и онака немаме нешто многу дежурни луѓе може да се
поделат и еден од нив двајца да биде
замена за тебе оваа недела.

Алекс или Елена? Кој од вас може?

Поздрав

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list