[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Elena Petrevska elenapetrevska77 at gmail.com
Sat Jul 21 18:06:27 UTC 2012


Стама,

нажалост тешко искрено. Правев операција неделава, и сега движење само по
дома, до ВЦ и тоа ако морам :) Затоа и се стаивме покасно малку, во август.

Се надевам ќе се најде некој што може.
Поздрав


2012/7/21 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2012/7/21 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>:
> > Нема да бидам во Македонија, така да ќе мора некој друг да биде
> > дежурен во КИКА неделава.
>
> * доколку дежурниот не може да присуствува на некој настан, треба
> самиот да си најде замена;
>
> Од упатството http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства
>
> Ама ми текна една друга идеја, гледам дека Алекс и Елена се пишале
> двајцата неколку недели после тебе,
> ако не е проблем а и онака немаме нешто многу дежурни луѓе може да се
> поделат и еден од нив двајца да биде
> замена за тебе оваа недела.
>
> Алекс или Елена? Кој од вас може?
>
> Поздрав
>
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120721/48235f67/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list