[2s.mk-friends] Дежурство неделава

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Sat Jul 21 18:25:40 UTC 2012


2012/7/21 Elena Petrevska <elenapetrevska77 at gmail.com>:
> Стама,
>
> нажалост тешко искрено. Правев операција неделава, и сега движење само по
> дома, до ВЦ и тоа ако морам :) Затоа и се стаивме покасно малку, во август.

Ок. Оздрави поскоро!

Има некој друг што може да го замени Уфо?

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list