[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Mon Jun 4 07:16:37 UTC 2012


> @Зуран од Неотел ако читаш ај фрли некое wimax 4g за NSND викендот
> 8-10 јуни 2012 во Струга, па и донеси го со тебе ако можеш, ако не дај
> го во КИКА они ќе го донесат.

Ќе разговарам денес да видам шо ќе ми кажат, па ќе ве известам.

Јас не сум сигурен за идење па ако добијам позитивен одговор,
ќе го донесам во КИКА.

Зуран.


More information about the Ossm-members mailing list