[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Mon Jun 11 22:48:15 UTC 2012


Здраво на сите!

И јас би сакала да споделам дека ми беше многу мило што
се случи овој НСНД и што присуствував на него!
Да се биде дел од оваква заедница е навистина супер и фала ви на
сите за позитивната енергија, ентузијазам и иницијатива.

Деновиве ќе пратам линк со слики од настанот.

Поздрав,

А.

2012/6/11 Arangel Angov <ufo at linux.net.mk>

> Девојки и дечки,
>
> Би сакал да резимирам на кратко, мислам дека имавме еден од
> најуспешните НСНД настани во Македонија досега (вкупно бевме 43 луѓе)
> а тоа е поради тоа што сите се ангажиравте и помогнавте и пред
> настанот и за време на настанот и сакам да пишам и јавно дека мислам
> дека сте многу закон и дека ми е мило што сум дел од ваква заедница.
>
> Се надевам се гледаме во хаклаб почесто или на некој од наредните НСНД
> настани.
>
> Следниот НСНД е во Сплит од 16ти до 20ти август, па сигурно
> дополнително ќе има дискусија на листава околу одењето.
>
> Поздрав.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120612/e88246b3/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list