[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Tue Jun 12 19:50:03 UTC 2012


2012/6/12 Ana Risteska <a.risteska at gmail.com>:
> Здраво на сите!
>
> И јас би сакала да споделам дека ми беше многу мило што
> се случи овој НСНД и што присуствував на него!
> Да се биде дел од оваква заедница е навистина супер и фала ви на
> сите за позитивната енергија, ентузијазам и иницијатива.
>
> Деновиве ќе пратам линк со слики од настанот.

Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате за NSND
на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас викендов.

Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ светот.

Поздрав,

-- 
Igor


More information about the Ossm-members mailing list