[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Tue Jun 12 20:37:25 UTC 2012


> Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате за NSND
> на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас викендов.
>
> Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ светот.

пер после ќе ни доаѓаат разно разни луѓе

мене ми беше супер како што беше

it's been emotional ♥


-- 
дамјан

More information about the Ossm-members mailing list