[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Ana Risteska a.risteska at gmail.com
Wed Jun 13 21:34:29 UTC 2012


Повелајте слики :)
http://www.flickr.com/photos/80256042@N04/sets/72157630059894297/

2012/6/12 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> 2012/6/12 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>:
> >> Другари и другарки од GOSC и пошироко, може да се разблогирате за NSND
> >> на англиски и да му покажете на светот што се случуваше кај нас
> викендов.
> >>
> >> Може да ги заинтересираме луѓето и да го прошириме добриот глас низ
> >> светот.
> >
> >
> > пер после ќе ни доаѓаат разно разни луѓе
> >
> > мене ми беше супер како што беше
> >
> > it's been emotional ♥
>
> It's been emotional indeed.
>
> Не се секирај, како што слушнавме во сесијата за хаклаби, немаме проблем
> да откачиме луѓе. People repellent we are.
>
> Идејата ми беше, не да ни дојдат луѓе (ок може и тоа), ама повеќе да
> видат што и како
> се случува, па можеби да го преземат форматот и начинот на одржување
> на настаните.
>
> @Gulic, слики би требало да има од Марија, Саше на Ана, Лука, Валент и
> сл. Побарај
> на твитер, g+ или на канал.
>
> Поздрав
> --
> Igor
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120613/a502d648/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list