[2s.mk-friends] НСНД во Велес

Dimce Ackov ackov_d at t-home.mk
Thu Mar 1 20:32:00 UTC 2012


Се надевам дека ова ќе се оствари, само додека се случи ќе немаме потреба од греење на просторот :)
Размислував за библиотеката(поранешен пионерски дом) или во општина, за ден Сабота не е проблем ова за Недела може да излезе проблем. Во секој случај ќе имам потреба од рекламен матријал - флаер, за да го прикачам по школите, и на други места.доволно е во електронска форма ќе се погрижам за копиите.Ако се случува во лето, може и во анфитеатарот, има напојување, има ви-фи на електричниот столб се закачени рутерите и целото паркче е слободна зона на име ОПШТИНА ВЕЛЕС 2
Здравје, и со добра мисла
----Првичната порака----
Од: b.petrushev at gmail.com
Датум: 01/03/2012 20:31
До: "2с.мк"<ossm-members at lists.softver.org.mk>
Наслов: Re: [2s.mk-friends] НСНД во Велес

Здраво Димче,

јас имав идеја да побарам просторија во гимназијата, па да ни дадат
пристап за викенд,
ама затоа што ретко доаѓам во Велес и тоа е најчесто викенд, не бев во
можност да се
обидам да организирам ништо. Може е добро да се разгледаат и други
опции за простор,
како народна техника на пример, или факултетот за информатика. Јас за
жал не познавам
луѓе ни од двете места. Ќе размислувам и за други места сепак.

Поздрав,
Баже
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/mailman/listinfo/ossm-members

__________
Internet so brzina na svetlinata! Probaj Optic paket dva meseci bez doplata i bez obvrski! Proveri dali na tvojata lokacija ima optika do domot.
www.t-home.mk
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120301/0546b74b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list