[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 1 20:58:28 UTC 2012


2012/3/1 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> распрашаме ние преку контактите што ги имаме со факултетот во Штип.
>

Прашав јас преку луѓето што ги знам во Штип, ми рекоа ќе добиеме одговор
најбрзо што може, ќе се обидат да го контактираат деканот директно, па нема
да штети ако притиснеме од повеќе страни :)

Инаку предлагам да го направиме викендот на 7ми и 8ми април бидејќи и
RUN.mk се оддржува тогаш и ќе биде одлична комбинација, како и минатата
година :)

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120301/5ad63e02/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list