[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Aleks aleks at slobodensoftver.org.mk
Thu Mar 1 21:08:58 UTC 2012


On 03/01/2012 09:58 PM, Arangel Angov wrote:
>
> Инаку предлагам да го направиме викендот на 7ми и 8ми април бидејќи и 
> RUN.mk се оддржува тогаш и ќе биде одлична комбинација, како и 
> минатата година :)

Не мислеш дека тоа е малку преблиску до NSND Beograd ? Колку што знам 
тоа беше причината што предложивме оваа година настанот да е една недела 
порано.

-- 
Aleksandar (Aleks) Lazarov
- Student at the Faculty of Electronic Engineering and Information Technologies, section for Electronics, Radio Engineering and Signal Processing
- Member of the Free Software Macedonia Organization
- Ham Radio operator (Z32AL)
- GNU/Linux user.
More information about the Ossm-members mailing list