[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 1 21:34:14 UTC 2012


2012/3/1 Aleks <aleks at slobodensoftver.org.mk>

> Не мислеш дека тоа е малку преблиску до NSND Beograd ? Колку што знам тоа
> беше причината што предложивме оваа година настанот да е една недела порано.
>

Па не + уше неколку луѓе последен пат у хаклаб ми спомнаа да прашам кога е
RUN.mk да видиме дали може да се погодиме бидејќи супер си поминавме
минатата година, активен викенд :)

Еве пишете мислења слободно.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120301/bd06fe82/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list