[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 8 16:56:47 UTC 2012


2012/3/8 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Следниот пат планирај си го времето подобро.
>
> Енивеј, овде ќе го пишуваме драфт документот за конференцијата
>
> https://docs.google.com/document/d/1t8IInwEG_Mxu0FIwB2nxoaYdiHeORh3rac3Pv3IulSI/edit


изговори до бесконечноста и назад...

еве го драфт, делчето за спонзори (што ми го прати мите) кое може да го
искористиме http://piratepad.net/ossecsponsors (добредојдени се предлози за
како да ги дополниме, подобриме овие три категории за спонзори)

Стама те молам додај го во документот бидејќи ме дисконектира од google
docs цело време. Може и на PiratePad да пребациме се ако не.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120308/c76df0f7/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list