[2s.mk-friends] Конференција за слободен софтвер

Зоран Димовски zoki.dimovski at gmail.com
Thu Mar 8 17:06:19 UTC 2012


>> Следниот пат планирај си го времето подобро.
>>
>
> изговори до бесконечноста и назад...

Ало дечки, WTF? Кажав дека ќе помогнам, не кажав одма.

Јас никаде не пишав дека ќе дојдам во четврток туку некој
пишал кога без да ме консултира а друг некој си констатира како
му одговара. Апсурди.

Поздрав, Зоки.


More information about the Ossm-members mailing list