[2s.mk-friends] wiki.spodeli.org надградено

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri Mar 16 00:52:54 UTC 2012


Пролетно чистење на сајтовите… после bugs, и mediawiki-то на
wiki.spodeli.org е надградено.

http://wiki.spodeli.org/Специјална:Верзија


Инсталирана е captcha екстензија

OpenID екстензија за mediawiki 1.18 не постои

Вклучена е Nuke екстензијата за справување со спамерчиња
(само за админи - http://wiki.spodeli.org/Специјална:Нукирање)Инсталацијата е според овие забелешки/идеи:
http://damjan.softver.org.mk/wiki/MediaWiki


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list