[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Mar 20 17:21:04 UTC 2012


Да се почне со медиумска кампања, во овој случај тоа е најдобро.
Да се состават и објават текстови или да се прават интервјуа.

Да се спреми нешто што ќе се поднесе до фондот (пинг Новица).

Present the alternative.

On Tue, Mar 20, 2012 at 6:04 PM, Blagoj Kapsarov <kapsarovb at on.net.mk> wrote:
> Ајде како треба да реагираме (пример: да му истуриме едно 20 000 е-пошти на
> фондот во сандачето ;)
>
>
> On 3/20/2012 16:35, Arangel Angov wrote:
>>
>>
>> http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=CB919596857D394CAE1DA4405C9C7B6A
>>
>> Пошто неколку пати во хаклаб разговаравме да реагираме околу решениево
>> поради тоа што како последица од него сите докторски ординации мораа
>> да купат лиценца за Windows 7 - можеме да реагираме сега додека има
>> време да се преиспита целата работа.
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list