[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Tue Mar 20 17:48:49 UTC 2012


Ајде познат блогеру Новица, доста твиташ пингни ме да напишеме нешто
за ова, па ќе бркам некој да го објави.

On Tue, Mar 20, 2012 at 6:21 PM, Tamara Atanasoska
<tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
> Да се почне со медиумска кампања, во овој случај тоа е најдобро.
> Да се состават и објават текстови или да се прават интервјуа.
>
> Да се спреми нешто што ќе се поднесе до фондот (пинг Новица).
>
> Present the alternative.
>
> On Tue, Mar 20, 2012 at 6:04 PM, Blagoj Kapsarov <kapsarovb at on.net.mk> wrote:
>> Ајде како треба да реагираме (пример: да му истуриме едно 20 000 е-пошти на
>> фондот во сандачето ;)
>>
>>
>> On 3/20/2012 16:35, Arangel Angov wrote:
>>>
>>>
>>> http://www.utrinski.com.mk/default.asp?ItemID=CB919596857D394CAE1DA4405C9C7B6A
>>>
>>> Пошто неколку пати во хаклаб разговаравме да реагираме околу решениево
>>> поради тоа што како последица од него сите докторски ординации мораа
>>> да купат лиценца за Windows 7 - можеме да реагираме сега додека има
>>> време да се преиспита целата работа.
>>
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list