[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Novica Nakov novica at on.net.mk
Tue Mar 20 18:50:21 UTC 2012


Бидејќи повеќе пати сме зборувале, а ништо не сме направиле, мора да 
има некоја причина за тоа. Последниот пат остана на тоа дека треба да 
собереме повеќе информации за тоа што точно работи/не работи на 
windows7. Имено стануваше збор за некој хардвер за кој не знаевме какви 
драјвери му требаат за да работи итн...

-- ннвцMore information about the Ossm-members mailing list