[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 22 02:18:16 UTC 2012


Другари,

Овде се коментарите и забелешките за отворени податоци, овие беа изложени
од страна на 2смк на истата работилница.
Планираме да им ги доставиме на МИОА, денес до пладне на емаил, а исто така
и писмено до архива.

http://piratepad.net/opendata2cmk

Тамара и јас ги средувавме, ама би ценеле и ваш придонес кон содржината.

поздрав

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120322/78bd191b/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list