[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri Mar 23 22:20:02 UTC 2012


2012/3/23 Mite Mitreski <mitemitreski at gmail.com>:
>  Сите податоци што еден лекар ги доставува до фонд за
> здравство се во обичен XML и како таков податок се
> импортираат/експортираат сите измени. XML-от e human readable,
> нормално :).

Ова (мене ми) го наметнува прашањето дали се користи https и
колку добро ми е заштитена приватноста на патот помеѓу докторот
и фзо и назад.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list