[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Azder azhder at gmail.com
Thu Mar 22 10:23:03 UTC 2012


На PiratePad си е супер напишано, само поправив две три ситни грешки во
куцање. Што се однесува на крајната точка, нели нешто спомнаа од завод за
статистика дека користат систем, или база нешто, измислено на шведска за
подобро да биле искористени податоците. Кое беше името, ви текнува?

Се читаме (Se chitame).


2012/3/22 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>

> Еве го и odt, ако мислите дека структурата не е ок да го средиме.
> Треба да се прати најрано што може, денеска до 14 часот ќе го пратам,
> затоа што сугестиите им се отворени уште само еден ден.
>
>
> On Thu, Mar 22, 2012 at 3:18 AM, Igor Stamatovski
> <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
> > Другари,
> >
> > Овде се коментарите и забелешките за отворени податоци, овие беа
> изложени од
> > страна на 2смк на истата работилница.
> > Планираме да им ги доставиме на МИОА, денес до пладне на емаил, а исто
> така
> > и писмено до архива.
> >
> > http://piratepad.net/opendata2cmk
> >
> > Тамара и јас ги средувавме, ама би ценеле и ваш придонес кон содржината.
> >
> > поздрав
> >
> > --
> > Igor
> >
> > _______________________________________________
> > Ossm-members mailing list
> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
> >
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>
>
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120322/ddac8c0a/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list