[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 22 11:29:46 UTC 2012


Некој друг со сугестии, измени? Ако не да го експортирам во pdf и да го пратам.

On Thu, Mar 22, 2012 at 11:23 AM, Azder <azhder at gmail.com> wrote:
> На PiratePad си е супер напишано, само поправив две три ситни грешки во
> куцање. Што се однесува на крајната точка, нели нешто спомнаа од завод за
> статистика дека користат систем, или база нешто, измислено на шведска за
> подобро да биле искористени податоците. Кое беше името, ви текнува?
>
> Се читаме (Se chitame).
>
>
>
> 2012/3/22 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>
>> Еве го и odt, ако мислите дека структурата не е ок да го средиме.
>> Треба да се прати најрано што може, денеска до 14 часот ќе го пратам,
>> затоа што сугестиите им се отворени уште само еден ден.
>>
>>
>> On Thu, Mar 22, 2012 at 3:18 AM, Igor Stamatovski
>> <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>> > Другари,
>> >
>> > Овде се коментарите и забелешките за отворени податоци, овие беа
>> > изложени од
>> > страна на 2смк на истата работилница.
>> > Планираме да им ги доставиме на МИОА, денес до пладне на емаил, а исто
>> > така
>> > и писмено до архива.
>> >
>> > http://piratepad.net/opendata2cmk
>> >
>> > Тамара и јас ги средувавме, ама би ценеле и ваш придонес кон содржината.
>> >
>> > поздрав
>> >
>> > --
>> > Igor
>> >
>> > _______________________________________________
>> > Ossm-members mailing list
>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>> >
>>
>> _______________________________________________
>> Ossm-members mailing list
>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>
>
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>


More information about the Ossm-members mailing list