[2s.mk-friends] Hacklab dezurstva

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Thu Mar 22 11:15:33 UTC 2012


On 03/22/2012 11:18 AM, Georgi Stanojevski wrote:
> Сега е време новите што сакаат да се стават, а тие што не сакаат да се
> тргнат http://wiki.spodeli.org/Хаклаб/Дежурства
>
> Тотално е глупо настанот останал необјавен, Хаклабот останал
> заклучен со изговори од типот леле ми испадна нешто, а те виделе во
> град до 3 саат.
>
>
> Јас како и до сега ќе ве потсетувам секој петок и понеделник дека сме
> дежурни таа или следната недела.

Се надевaм дека денес ќе направиме некој нотификатор, па нема да треба 
да го правиш тоа рачно секоја недела.
Ако сакаш дојди, ќе го направиме заедно :)--
Владан
More information about the Ossm-members mailing list