[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 22 12:36:03 UTC 2012


Пратено. Еве ја крајната верзија во пдф ако треба за на сајт.

On Thu, Mar 22, 2012 at 1:00 PM, Tamara Atanasoska
<tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
> Треба да излезам, нема да можам покасно.
> Затоа што не се пријавија никакви сугестии, праќам.
>
> On Thu, Mar 22, 2012 at 12:29 PM, Tamara Atanasoska
> <tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:
>> Некој друг со сугестии, измени? Ако не да го експортирам во pdf и да го пратам.
>>
>> On Thu, Mar 22, 2012 at 11:23 AM, Azder <azhder at gmail.com> wrote:
>>> На PiratePad си е супер напишано, само поправив две три ситни грешки во
>>> куцање. Што се однесува на крајната точка, нели нешто спомнаа од завод за
>>> статистика дека користат систем, или база нешто, измислено на шведска за
>>> подобро да биле искористени податоците. Кое беше името, ви текнува?
>>>
>>> Се читаме (Se chitame).
>>>
>>>
>>>
>>> 2012/3/22 Tamara Atanasoska <tamara.atanasoska20 at gmail.com>
>>>>
>>>> Еве го и odt, ако мислите дека структурата не е ок да го средиме.
>>>> Треба да се прати најрано што може, денеска до 14 часот ќе го пратам,
>>>> затоа што сугестиите им се отворени уште само еден ден.
>>>>
>>>>
>>>> On Thu, Mar 22, 2012 at 3:18 AM, Igor Stamatovski
>>>> <igor.stamatovski at gmail.com> wrote:
>>>> > Другари,
>>>> >
>>>> > Овде се коментарите и забелешките за отворени податоци, овие беа
>>>> > изложени од
>>>> > страна на 2смк на истата работилница.
>>>> > Планираме да им ги доставиме на МИОА, денес до пладне на емаил, а исто
>>>> > така
>>>> > и писмено до архива.
>>>> >
>>>> > http://piratepad.net/opendata2cmk
>>>> >
>>>> > Тамара и јас ги средувавме, ама би ценеле и ваш придонес кон содржината.
>>>> >
>>>> > поздрав
>>>> >
>>>> > --
>>>> > Igor
>>>> >
>>>> > _______________________________________________
>>>> > Ossm-members mailing list
>>>> > Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> > http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>> >
>>>>
>>>> _______________________________________________
>>>> Ossm-members mailing list
>>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>>
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> Ossm-members mailing list
>>> Ossm-members at lists.softver.org.mk
>>> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
>>>
-------------- next part --------------
A non-text attachment was scrubbed...
Name: open_data_initiative_suggestions.pdf
Type: application/pdf
Size: 48231 bytes
Desc: not available
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120322/3956bdf9/attachment.pdf>


More information about the Ossm-members mailing list