[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu Mar 22 13:29:19 UTC 2012


On Thu, Mar 22, 2012 at 1:36 PM, Tamara Atanasoska <
tamara.atanasoska20 at gmail.com> wrote:

> Пратено. Еве ја крајната верзија во пдф ако треба за на сајт.
>
> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/opendata2cmk

Објавено, ова треба да се стави на меморандум на 2с.мк, миша да го потпише
во две копии со печат
и во архива на МИОА треба да се достави за да го заокружиме кругот.

Поздрав,

П.С. Тамара ќе го досредиш ова утре?

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120322/9fcda991/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list