[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu Mar 22 13:49:13 UTC 2012


2012/3/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/opendata2cmk
>
> Објавено, ова треба да се стави на меморандум на 2с.мк, миша да го потпише

немој уште еднаш да објавуеш e-mail адреси од луѓе со кои што
соработуваме на сајт така.

го заменив @ со слика.

-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list