[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Tamara Atanasoska tamara.atanasoska20 at gmail.com
Thu Mar 22 15:33:20 UTC 2012


Ок, да само ми требаат детални инструкции што треба да направам дека
не разбрав убаво.

On Thu, Mar 22, 2012 at 2:49 PM, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> 2012/3/22 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>:
>> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/opendata2cmk
>>
>> Објавено, ова треба да се стави на меморандум на 2с.мк, миша да го потпише
>
> немој уште еднаш да објавуеш e-mail адреси од луѓе со кои што
> соработуваме на сајт така.
>
> го заменив @ со слика.
>
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members


More information about the Ossm-members mailing list