[2s.mk-friends] Коментари за работилницата за отворени податоци

Filip Stojanovski filip at metamorphosis.org.mk
Thu Mar 22 16:17:24 UTC 2012


Здраво на сите,

Во координација со колегите од Светска банка, отворивме групи на 
LinkedIn и на Ping.mk каде што би било добро да ги објавувате сите 
линкови што мислите дека се релевантни за дискусијата по оваа тема.

http://www.linkedin.com/groups?about=&gid=4365626
http://r.ping.mk/r/opengov/

Би било супер ако го пријавите линкот кон ставот на Слободен софтвер 
Македонија преку нив, за негова поголема видливост, а и во функција на 
поттикнување јавна дискусија.

Поздрав,
Филип Стојановски
Програмски координатор
Фондација Метаморфозис

Arangel Angov wrote, On 22.03.2012 14:49:
> 2012/3/22 Igor Stamatovski<igor.stamatovski at gmail.com>:
>> http://slobodensoftver.org.mk/vesti/opendata2cmk
>>
>> Објавено, ова треба да се стави на меморандум на 2с.мк, миша да го потпише
> немој уште еднаш да објавуеш e-mail адреси од луѓе со кои што
> соработуваме на сајт така.
>
> го заменив @ со слика.
>More information about the Ossm-members mailing list