[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Jovan Kostovski chombium at gmail.com
Fri Mar 23 15:50:26 UTC 2012


2012/3/23 Blagoj Petrushev <b.petrushev at gmail.com>:
> Мислам дека станува збор за централизиран софтвер. Нешто како: секоја
> ординација има клиент-програм што се закачува на централен сервер и
> тука има ажурирање. Не сум сигурен.

Така некако работи системот.
Пред 2-3 недели бев на лекар и "му се пикнав у монитор" на докторот
дури ме проверуваше. Ми укуца матичен број и доби еден куп податоци од
ФЗО за мене (дали иам платено придонеси за здравство, кај
работам....).

Поздрав,
Чомбе


More information about the Ossm-members mailing list