[2s.mk-friends] S&T го изгубиле проектот за здравствени картички

Novica Nakov novica at on.net.mk
Sat Mar 24 08:49:21 UTC 2012


> Што се однесува до софтверот за лекарите, случајно и за тоа имам некакви
> информации :)

Божидар, дали би можел да ги напишеш на вики страницата овие информации
што ги знаеш за софтверот што моментално го користат лекарите?


Исто и било кој друг што знае нешто подетално, за да не ни се изгубат во
долгиве дискусии на мејл.

http://wiki.spodeli.org/VendorLockInMakedonija

Фала.

-- 
nnvc

"Question authority; think for yourself." - Timothy LearyMore information about the Ossm-members mailing list