[2s.mk-friends] Community issue tracking и project management

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Sat Mar 24 21:01:53 UTC 2012


Во понеделник со почеток од 18.00ч во хаклаб КИКА ќе оддржам кратка
презентација за користење на Redmine или http://bugs.spodeli.org.
Redmine е issue tracking и project management слободен софтвер кој што
го користиме за проекти поврзани со слободен софтвер во Македонија.

Веднаш потоа продолжува GNU/Linux прва помош.

Добредојдени се сите заинтересирани.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org


More information about the Ossm-members mailing list