[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Boris Kuzmanov boriskuzmanov2 at gmail.com
Mon Mar 26 22:13:05 UTC 2012


Јас го потврдувам моето присуство. Се гледаме.

Поздрав,
Борис Кузманов

On 3/26/12, Arangel Angov <ufo at linux.net.mk> wrote:
> 2012/3/25 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>
>
>>  Од Зоран Здравев, човекот преку кој се обезбеди просторија :
>>
>
> Фала Ненад.
>
> Го контактирав Зоран, му одговорив на прашањата па ако има нешто
> дополнително ќе ми пише и ќе се договориме. Мислам дека сме спремни, така
> да тоа е тоа. Се гледаме на 7ми :)
>
> Ако има нешто дополнително ќе пишам тука пак.
>
> Поздрав.
> --
> Арангел
> xmpp/mail
> ufo \o/ linux.net.mk
> http://blog.spodeli.org
>


More information about the Ossm-members mailing list