[2s.mk-friends] НСНД Штип 2012

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Mon Mar 26 12:26:37 UTC 2012


2012/3/25 Nenad Efremov <neno_efremov at hotmail.com>

>  Од Зоран Здравев, човекот преку кој се обезбеди просторија :
>

Фала Ненад.

Го контактирав Зоран, му одговорив на прашањата па ако има нешто
дополнително ќе ми пише и ќе се договориме. Мислам дека сме спремни, така
да тоа е тоа. Се гледаме на 7ми :)

Ако има нешто дополнително ќе пишам тука пак.

Поздрав.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120326/a0223f1c/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list