[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Zlatko Trajcheski zlatra at gmail.com
Thu May 10 12:28:42 UTC 2012


On May 10, 2012 2:25 PM, "Damjan Georgievski" <penguinista at mail.net.mk>
wrote:
>
> Само што добивме одлична понуда од Еуротел кај Струга
>
> 11.5 € од човек во 3 креветна соба, со доручек
> + 1€ од човек е за 2 креветна соба
>
> 14€ од човек во 3 креветна соба, за полупансион (доручек, вечера)
> + 1€ од човек е за 2 креветна соба

14,5, a ne 14, samo da popravam

>
> Просторот за конференцијата го добиваме бесплатно и имаат интернет
> Просторот не сме го виделе, али ко за 50 луѓе бил ок, според Золи.
>
> --
> дамјан
>
> _______________________________________________
> Ossm-members mailing list
> Ossm-members at lists.softver.org.mk
> http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120510/fd917b24/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list