[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Igor Stamatovski igor.stamatovski at gmail.com
Thu May 10 12:35:30 UTC 2012


2012/5/10 Damjan Georgievski <penguinista at mail.net.mk>

> Само што добивме одлична понуда од Еуротел кај Струга
>
> 11.5 € од човек во 3 креветна соба, со доручек
> + 1€ од човек е за 2 креветна соба
>
> 14€ од човек во 3 креветна соба, за полупансион (доручек, вечера)
> + 1€ од човек е за 2 креветна соба
>
> Просторот за конференцијата го добиваме бесплатно и имаат интернет
> Просторот не сме го виделе, али ко за 50 луѓе бил ок, според Золи.
>

Сепак ќе биде НСНД Струга :) Одлично!

Понудата е прва лига.
Дали ќе оди некој до Еуротел да видиме во каква состојба е и што имаме на
понуда таму, или нема потреба од тоа?


Праќаме на нснд листата?

-- 
Igor
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120510/c1679922/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list