[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Arangel Angov ufo at linux.net.mk
Thu May 10 13:28:48 UTC 2012


2012/5/10 Igor Stamatovski <igor.stamatovski at gmail.com>

> Сепак ќе биде НСНД Струга :) Одлично!
>

Па ја не сум за Струга, али ок. Мејлот за Охрид Владан не знам дали го
пратил али ако го пратил и ни дадат простор ќе биде без везе да го одбиеме
после. Плус луѓето знаат дека во Охрид идат не во Струга (тие што се
пријавија досеа), така да оставам на тебе Стама да им објасниш што е
работата.
-- 
Арангел
xmpp/mail
ufo \o/ linux.net.mk
http://blog.spodeli.org
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120510/c1786229/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list