[2s.mk-friends] НСНД Охрид

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Thu May 10 14:14:20 UTC 2012


> Па ја не сум за Струга, али ок.

кажи зошто не си за Струга?
кои се аргументите?


 > Мејлот за Охрид Владан не знам дали го
> пратил али ако го пратил и ни дадат простор ќе биде без везе да го
> одбиеме после.

...

 > Плус луѓето знаат дека во Охрид идат не во Струга (тие
> што се пријавија досеа), така да оставам на тебе Стама да им објасниш
> што е работата.

пер, струга - охрид е 15 минути - + за 2 дена збориме ???
што е драмата


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list