[2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот

Novica Nakov novica at on.net.mk
Tue May 15 11:14:51 UTC 2012


Повеќе инфо на:
http://b10g.spodeli.org/2012/05/16052012-19.html

пс. јас ќе дојдам порано - околу 18 и на барање на 
заедницата може да одржам мала презентација за тоа што 
треба да се организира една филмска ревија на слободни 
филмови.

-- ннвцMore information about the Ossm-members mailing list