[2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот

jordan pavlovski jpavlovski at yahoo.com
Tue May 15 13:53:16 UTC 2012


Ќе ми каже некој за која МАМА се работи? Да не е она  на ќошот Булевар ЈНА и Иво Лола Рибар? Многу интересна тема и би сакал да присуствувам на ова..
пс.јас сум нов тука
поздрав Јордан________________________________
 From: Novica Nakov <novica at on.net.mk>
To: Ossm-members at lists.softver.org.mk 
Sent: Tuesday, May 15, 2012 1:14 PM
Subject: [2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот
 

Повеќе инфо на:
http://b10g.spodeli.org/2012/05/16052012-19.html

пс. јас ќе дојдам порано - околу 18 и на барање на заедницата може да одржам мала презентација за тоа што треба да се организира една филмска ревија на слободни филмови.

-- ннвц
_______________________________________________
Ossm-members mailing list
Ossm-members at lists.softver.org.mk
http://lists.softver.org.mk/listinfo/ossm-members
-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120515/49f6cdef/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list