[2s.mk-friends] Студија на владејачката класа: Гикоскоп на СподелиКино во КИКА 16.05.2012 во 19 часот

Vladan Popovic vladanovic at gmail.com
Tue May 15 13:53:23 UTC 2012


Здраво Јордан

> Ќе ми каже некој за која МАМА се работи?

МАМА е загребскиот хаклаб

> Да не е она  на ќошот Булевар ЈНА и Иво Лола Рибар? Многу интересна 
> тема и би сакал да присуствувам на ова..

видеото ќе го гледаме во скопскиот хаклаб КИКА кој се наоѓа кај 
католичка црква, поточно овде http://is.gd/jjUmDy


поздрав

-- 
Владан

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://lists.softver.org.mk/pipermail/ossm-members/attachments/20120515/475168da/attachment.html>


More information about the Ossm-members mailing list