[2s.mk-friends] ZeroMQ на Сподели знаење 26 Мај 2012

Blagoj Petrushev b.petrushev at gmail.com
Fri May 25 08:58:00 UTC 2012


До дежурниот,

Ако нема ништо на програмата за утре, можам да направам кратка
презентација со пар примери за zeromq во python.
Ќе биде уште поинтересно ако некој може да ми помогне да видиме како
работи и cross-language.

Баже


More information about the Ossm-members mailing list