[2s.mk-friends] ZeroMQ на Сподели знаење 26 Мај 2012

Damjan Georgievski penguinista at mail.net.mk
Fri May 25 11:51:36 UTC 2012


On 25.05.2012 10:58, Blagoj Petrushev wrote:
> До дежурниот,
>
> Ако нема ништо на програмата за утре, можам да направам кратка
> презентација со пар примери за zeromq во python.
> Ќе биде уште поинтересно ако некој може да ми помогне да видиме како
> работи и cross-language.

ај ќе пробам ја go + 0mq или тој native Erlang портот


-- 
дамјанMore information about the Ossm-members mailing list